Shitje

Ne bashkepunojme me kompanite me te njohura ne treg per sa I perket produkteve profesionale te pastrimit qe tregtojme. Per nje pastrim sa me cilesor dhe sa me te mire nevojiten produkte profesionale pastrimi.
Ofrojme gjithashtu shitje per distributor te vegjel,mesatar ose te medhenj te cilet jane te interesuar per te shitur produktet tona ne pikat e tyre te shitjes.Furnizojme bizneset tuaja me te gjitha materialet & produktet e nevojshme.

Ne jemi distributor te markave te njohura nderkombetare

Materiale pastrimi Vileda professional
Vileda Profesional ka produktet më cilësore në treg për sa i përket fushës së pastrimit dhe ju ofron një garanci minimumi 3 vjet për çdo produkt. Ne besojmë ne cilësine e lartë.

Solucione pastrimi Dr Schnell
Produktet me cilesore te pastrimit per spitale, shkolla, shtëpi, hotele, kuzhina komerciale,etj
Gjjithashtu linjen e produkteve te pastrimit Ecosystem.

Materiale konsumi(Mars Tissue)
Ne jemi ne gjendje të ofrojmë dhe garantojmë cilësinë e shkëlqyer të materialeve të konsumit të cilat zënë një vend të rëndësishëm. Letrat higjenike apo ato të duarve janë të cilësisë së parë të cilat janë 100 % celuloze dhe 100 % të tretshme në ujë.

Produkte hotelerie Turunch
Turunch Kozmetik Ka për qëllim për të siguruar një shërbim me cilësi të lartë për të furnizuar hotelet me produktet me klasike, moderne dhe kreative për partnerët. Produktet e hotelerisë mund të bëhen të personalizura me logon e hotelit.
MarkaKategoria


Rezultat1 - 16 di 107