Mirembajtje mujore

Mirembajtje mujore

Ekipi i sanitareve tona ne dispozicionin tuaj me orare sipas kerkesave

Ne ofrojme sherbimin e pastrimit ditor javor & mujor per ambientet tuaja.
Ekipi I Albastrim kujdeset qe sherbimi I pastrimit te jete ne perputhje me standartet europiane te cilat siguojne cilesine me te larte te mundeshme .Ju investoni ne biznesin tuaj,ne investojme ne mirembajtjen e tij.

Ju veme ne dispozicionin tuaj ekipin e sanitareve me orare sipas kerkesave tuaja dhe gjithashtu realizojme menaxhimin e materialeve & produkteve te pastrimit.