Klientët Tanë

Klientët Tanë

It seems like the memory_limit on the server is too low for the fade on load feature. Please set it minimum 60M and reload the page! You can disable this message in global configuration 'Frontend debug message' option.

Klientët

Klientët Tanë

Në qendër të biznesit tonë është klienti dhe përmbushja me rigorozitet e kërkesave të tij. Besueshmëria në cilësinë e shërbimit, oferta e plotë për të zgjidhur problemin e pastrimit si dhe konsulencat para dhe pas shërbimit kane bërë që te na besohen kontrata me shumë kompani per realizimin e pastrimit dhe mirëmbajtjes të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme ,pastrimit te fasades dhe nevoja të tjera të pastrimit.

Që nga fillimi i veprimtarise sonë ne kemi ndërtuar marrëdhënie të shkëlqyera me klientët tanë.Pa dashur të dallojme te rëndësishëm ose jo, ne paraqesim një listë ilustruese te kompanive që ne punojmë aktualisht ,atyre qe vazhdojnë të mbajnë partneritet dhe kompanite ku ne kemi ofruar sherbimet tona.