Kurse Profesionale

It seems like the memory_limit on the server is too low for the fade on load feature. Please set it minimum 60M and reload the page! You can disable this message in global configuration 'Frontend debug message' option.

Kurse Profesionale

Kurse Profesionale

Ofrojme kurse profesionale ne: Sanitare, Pergjegjes pastrimi & Menaxher pastrimi.

Akademia ndermjeteson pozicione pune te favorshme ne bashkepunim me bizneset me te cilet bashkepunon.
Aty ku trajnohen profesionistët e vërtetë!

Fokusi i kurseve
  • Shendeti & siguria
  • Identifikimi I llojite te dyshemese
  • Kujdesi ndaj llojeve te ndryshme te dyshemeve
  • Kujdesi ndaj tapeteve
  • Perdorimi insakte I kimikateve te pastrimit
  • Perfitimet nga pjesmarrja
  • Redukton rrezikun e dëmtimit të kateve nga keqpërdorimi teknikave të mirëmbajtjes.
  • Ulja e rrezikut të aksidenteve nëpërmjet keqpërdorimit të makinave dhe kimikateve.
  • Ndërgjegjësimi per radhen e aplikimit te teknikave te pastrimit.
  • Kohezgjatja:20 ore