Akademi

Akademia e pastrimit

Aty ku trajnohen profesionistët e vërtetë!

Akademia eshte risi ne Albpastrim vjen si kerkese e tregut per te mbuluar nevojat e biznesit ne fushen e pastrimit. I japim zgjidhje biznesit me konsulencen se si pastrohet, si te kursejne kohe e para dhe te rrisin cilesine e sherbimi.

Konsulencë

Konsulencë


Albpastrim tashmë vjen me një shërbim të ri për të gjithë bizneset në keshillimin e…

Trajnime

Trajnime


Fokusi i trajnimeve Ofron një pasqyrë të mirë të Shëndetit dhe Sigurisë për operativët e pastrimit Modul…

Kurse Profesionale

Kurse Profesionale


Ofrojme kurse profesionale ne: Sanitare, Pergjegjes pastrimi & Menaxher pastrimi. Akademia ndermjeteson pozicione pune te favorshme…