It seems like the memory_limit on the server is too low for the fade on load feature. Please set it minimum 60M and reload the page! You can disable this message in global configuration 'Frontend debug message' option.

Rreth nesh

Më shumë

Shërbimet tona

Albpastrim ka nje ekip profesionistesh,teknologjine me te fundit dhe produktet me cilesore per ju

Më shumë

Akademia

japim zgjidhje biznesit me konsulencen se si pastrohet, si te kursejne kohe e para dhe te rrisin cilesine e sherbimit.

Më shumë

Lajme

Informohuni mbi të rejat më të fundit mbi Albpastrimin

Më shumë

Shitje

Një gamë e gjerë produktesh të cilat karakterizohen nga siguria dhe cilësia

Më shumë

Kontakt

Na kontaktoni

Qëndroni në kontakt me ne